Pitch en Putt

In het karakteristieke Drentse Landschap is in 1998 de eerste Pitch&Putt Golfbaan Koekange aangelegd. In het verlengde van de herenboerderij “Lange Tieme” ligt de prachtig in het landschap passende 18 holes baan. Lengteverschillen en hindernissen zoals zandbunkers, bomen en vijvers maken elke hole uitdagend en uniek. Na een rondje golfen raak je niet uitgepraat en ben je van harte welkom in Brasserie Lange Tieme, gevestigd in “de deel”van de boerderij. Er zijn diverse arrangementen, waaronder moonlight golf.

Golf

De mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte ligt in Zuidwest Drenthe, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte. In de directe omgeving ligt aan de westkant het Holtingerveld, waar de schapen grazen, en op loopafstand vindt u een paar schitterende hunebedden. Ten oosten ligt het Uffelter Binnenveld, en de noord- en oostzijde van onze baan worden omsloten door het Uffelterzand met zijn hoogteverschillen en het Finse meertje.

Midgetgolf

Vakantiepark de Westerbergen (bij Huis ten Bos om de hoek) – ’s avonds verlicht, 18 holes, € 3,- pp.
Theehuis ’t Hunebed in Darp, 18 holes, € 3,- pp.

Peerdengolf

Bij Bloem en Ri, tegenover de boerderij kunt u het spel Peerdengolf spelen. Op het speciaal aangelegde terrein met vele natuurlijke elementen en diverse uitrustpunten kunt u het spel spelen. Peerdengolf is een leuke variatie op het bekende boerengolf met als groot verschil dat de bal wordt afgeslagen met een stick met daaraan een hoefijzer. U “springt” met uw hoefijzer door het parcours waarbij u de bal bij de paardehindernissen in zo min mogelijk slagen probeert te putten. Een leuk spel voor het hele gezin, gezelschap of groepen die actief buiten bezig willen zijn. Reserveren voor het Peerdengolf is gewenst, is de baan vrij? Dan kunt u ook zonder reserveren “uw paard” de teugels geven.

Boerengolf

Boerengolf® is een variatie op het reguliere golfspel waarbij een parcours met een aantal holes met zo weinig mogelijk slagen moet worden afgelegd. Er spelen steeds twee groepen tegen elkaar. Er kunnen meerdere groepen tegelijk het weiland in. De groepen en groepsleden slaan om de beurt. De twee groepen lopen gezamenlijk de holes. Dit kan bij Sonneclaer in Fluitenberg, bij Echten.